Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt in de binnenstad te Goes

8 december - 9 december

KiKa zal in de grote kerk van Goes aanwezig zijn met een kraam tijdens de “Markt van Hoop”

De KiKa kraam is gesponsord door RoosRos Architecten uit Goes
https://www.roosros.nl

Kerstmarkt Goes | vrijdag 8 december 16.00-23.00 uur & zaterdag 9 december 11.00-17.00 uur | binnenstad

Shoppen, food, entertainment op Kerstmarkt Goes: ·de leukste manier om in de kerststemming te komen!

Ruim 100 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema’s brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december in de binnenstad van Goes.

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk staan foodtrucks en op het Weeshuisplein, de Kreukelmarkt, het Schuttershof, Keizersdijk en in de Korte Kerkstraat staan tientallen leuke kramen.

Smullen bij de foodtrucks
De organisatoren van het succesvolle festival ‘De Veste’, doen dit nog eens over in winterse sferen met foodtrucks, live muziek en superleuke activiteiten. Dit wordt een knaller met shoppen, food, music, theater…. in X-mas style.

Vrijdagavond is de kerstshow van BodyAction Goes te zien op het hoofdpodium tussen de foodtrucks in de Singelstraat. Op zaterdag zal daar het Monuta kerstconcert plaatsvinden met koor A58

Terug in de tijd
Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het Kerstdiner.

Ook zijn er muzikale optredens van showkorps Jonge Krachtpopkoor Xstreamdweilband Hoezo en “Mensen aan de Schelde

Gegevens

Begin:
8 december
Einde:
9 december

Locatie

Grote Kerk in Goes
Singelstraat 21
Goes,
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/MarktvanHoop?fref=nf